autamme sinua saamaan töitä

KANNUSTAVA TIIMIMME ON TUKENASI KUN HAET SEURAAVAA ASKELTA TYÖELÄMÄSSÄ

TARJOLLA MONIPUOLISIA TYÖTEHTÄVIÄ LAIDASTA LAITAAN

Koska yhteistyökumppanimme ovat kaikkea isoista pieniin yrityksiin, tarvitsemme työntekijäpuolella kaikkea asiantuntijasta apukäsiin. Arvostamme oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta ja innokkuutta itsensä kehittämiseen. Toimimme tasa-arvoisissa tiimeissä ja toivotamme tervetulleiksi kaikki työnhakijat, jotka ovat valmiita tuomaan reippaan työpanoksensa 101 Proof -tiimiin.

  building 2748841 1280 101 Proof Oy

  Rakennusalalle

  engineer 4941342 1280 101 Proof Oy

  Teollisuuden alalle

  usa 1061843 1280 1 101 Proof Oy

  Logistiikan alalle

  woman 2593366 1280 101 Proof Oy

  Muut unelmaduunit!

  MITEN TYÖHAKEMUS KANNATTAA TEHDÄ?

  Työhakemuksen ei tarvitse olla monimutkainen, sillä me etsimme aina osaamista, emme kynäniekkoja!


  Yksinkertainen työhakemus, josta käy selville perustietosi ja erityisosaamisesi riittää mainiosti siihen, että voimme kutsua sinut haastatteluun kun meiltä löytyy sinulle sopivaa työtä.

  Tai ota suora yhteys > 044-9836111

  MILLAISTA MEIDÄN KANSSAMME ON TEHDÄ TÖITÄ

  Pyrimme löytämään jokaiselle työntekijälle mielekkään työpaikan halutulta alalta, työntekijän osaamisen mukaan. Työntekijän matkassa apuna toimivat hr-konsultit ja halutessa myös työnjohtajiimme saa aina olla yhteydessä. Olemme 101Proofilla yksi iso tiimi jolla on sama tavoite: work hard and have fun while doing it!

   Henkilökohtaisuus

   Haluamme auttaa jokaista pääsemään tarpeitaan ja osaamistaan vastaavaan työhön. Kuuntelemme kaikkien työntekijöiden  henkilökohtaisia tarpeita, minkä perusteella pyrimme rakentamaan jokaiselle unelmien työpaikan. 

   Monipuoliset uramahdollisuudet

   Autamme sinua löytämään unelmiesi työtehtävät, sillä toimimme useilla eri toimialoilla, suurissa ja pienissä yrityksissä sekä yksityisellä sektorilla. Asiakasyrityksemme etsivät tekijöitä sekä osa- että kokoaikatöihin.

   HR-KONSULTTIEN TUKI

   Olemme täällä sinua varten, jotta voit itse keskittyä olemaan loistava siinä, mitä osaat! Tiimimme on aina valmiina auttamaan ja tukemaan, oli sitten kyseessä suuremmat pulmat tai vaikkapa pienet käytännön asiat, kuten tuntien kirjaus.

   Tasa-arvoiset tiimit

   Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja mukaan ovat tervetulleita kaikki jotka omaavat ahkeran työmoraalin ja rehdin asenteen. Meillä ei pönötetä turhaan vaan kohdataan ihminen ihmisenä.

   SUORA YHTEYS TYÖNJOHTAJIIN

   Kaikilla johtotiimimme jäsenillä on kasvot ja kaikki ovat aina vain puhelinsoiton päässä. Et siis koskaan jää yksin haasteidesi kanssa, sillä saat olla kaikkiin tiimimme jäseniin vapaasti yhteydessä työasioiden tiimoilta.

   ME AUTAMME LÖYTÄMÄÄN SINULLE SOPIVAN TYÖPAIKAN!

   Jätä tästä helposti hakemuksesi, jossa kerrot oman erityisosaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi. Ilmoitamme sinulle välittömästi kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Jos sinulla on kysyttävää työnhausta niin voit soittaa numeroon 0449836111

   Onko sinulla...

   TYÖNANTAJALLE

   Tarvitsetko osaavia työntekijöitä?

   Tarjoamme räätälöityjä henkilöstöratkaisuja isoille ja pienille yrityksille rakennus,- ja teollisuusalalla.

   Asiantuntijamme ovat valmiita myös konsultoimaan isompienkin projektien äärellä.

   Tai ota suora yhteys > 044-9836111

   Tee
   hakemus

   ➡️

   1010 1 101 Proof Oy

   Yleistä

   Työnhakijalle
   Yrityksille
   Tietosuoja
   Evästeseloste

   Tervetuloa

   Vasarakatu 27
   40320 JYVÄSKYLÄ

    

   Yritys

   101 Proof Oy
   2830760-2